You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Harta Bielorusia
Harta Bielarusia
 

Explorati harta Bielarusiei Online.

Aveti la dispozitie cateva optiuni utile care le puteti folosi cand explorati harta de mai jos:


- Pentru a vizualiza harta Bielarusiei rutiera activati doar butonul ( Harta ).
- Optiunea ( Satelit ) va ofera o viziune a Bielarusiei din satelit, iar optiunea ( Hibrid ) combina primele doua moduri de vizualizare a hartii.
- Optiunea ( Teren ) scoate in evidenta  formele geografice.
- Cu ajutorul optiunii ( Earth ) aveti posibilitatea de a explora harta Bielarusiei intr-un mod similar celui oferit de programul Google Earth.

 
 
Harta Bielarusia Geografica Email
Despre Bielarusia Email
Republica Bielorusa sau Bielorusia cum este numita in general , este o tara in Europa de Est , fara iesire la mare , invecinata de urmatoarele cinci tari : Rusia spre nord-est , Ucraina la sud , Polonia la vest , Letonia si Lituania spre nord-vest. In urma desfiintarii Uniunii Sovietice , Bielorusia si-a declarat independenta pe 25 August 1991 si este unul din membri fondatori ai Natiunilor Unite . In cea mai mare parte , Bielorusia este acoperita de paduri vaste , aceastea ocupand circa 40 % din totalitatea teritoriului . Deasemenea , aceasta tara are peste 11.000 de lacuri si trei rauri majore , Neman , Pripyat si Dnieper. Cele mai renumite orase sunt Brest , Grodno , Gomel si capitala tarii , Minsk.Cele mai importante atractii turistice din Bielorusia sunt urmatoarele patru : Castelul Mir , o fortareata nemaipomenita din secolul 16 , cu ziduri de peste 13 metri inaltime si 75 metri lungime , Fortareata Brest , o minunatie a ingineriei militare si in acelasi timp o superba opera de arta . Ultimele doua centre turistice sunt ruinele Palatului magnatului Sapega , si Palatul Vechi langa Kosovo .

Harta Bielarusiei in Europa
Harta Bielarusiei